Om oss

Liggfåtöljen är en ganska så intressant möbel att ha hemma i hemmet då det är en möbel som man inte ser speciellt ofta och egentligen så är det bara hos psykologen man ser dessa liggmöbler. Det är lite synd för det är en väldigt funktionell möbel att ha hemma, antingen i vardagsrummet eller i ett enskilt rum för t.ex. bokläsning eller dylikt. Varför inte ett spelrum till barnen?

Ovanliga former

Anledningen till att den kanske inte har blivit lika populär är antagligen för att den inte går att resa upp likt en vanlig fåtölj men för oss som inte är ute efter den funktionen så är liggfåtöljen oslagbar. Det halvsittande läget gör att den passar till flera användningsområden där man inte är intresserad av att sitta upp. En liggfåtölj är väldigt lik den elektriska sängar där det går att antingen resa ryggen men även benen så att man kommer upp i sittande ställning.

Den är så pass ovanlig i våra hem att när där kommer besök hem så reagerar nästan alla och det är alltid till det positiva. Många vill provligga den direkt för att se hur det känns att ligga hos t.ex. psykologen, men det de flesta blir överraskade över är komforten i dessa liggfåtöljer.

Skön komfort

Komforten går inte att jämföra med andra möbler då liggläget är fast d.v.s. den går inte att ändra ställningen vilket gör att möbeln känns väldigt stabil och säker även när man reser sig upp.

Oftast vill man ju halvligga framför TVn eller när man läser någon bok då det är avkopplingen innan läggdags då man varvar ner inför nästa arbetsdag. Enda gången man egentligen vill sitta upp är när man har besök hemma vilket kanske bara är ett par gånger i månaden.

Vill du har möjligheten till att sitta upp men ändå ligga när du ska utföra enklare saker så är detta den ultimata liggmöbeln att ha hemma. Perfekt på så många sätt och oslagbar komfort när det kommer till bokläsning med mera.

Partners

Här listar vi våra partners och är du intresserad av att få din länk inlagd här så kontakta oss.