Köp online

Många gånger är det svårt att hitta liggfåtöljer och det är inte många butiker som har ett stort utbud. Det är knappt någon idé att titta i fysiska butiker och vanliga traditionella butiker för de finns helt enkelt inte där. På nätet finns det dock lite möjligheter och även om utbudet är relativt dåligt så går det att hitta med lite letande. Priserna är även lägre än i traditionella butiker så det är på nätet man kan göra fynden.

Här nedan listar vi butiker på nätet som har antingen ett bra utbud men också butiker som har valt att sälja enskilda liggfåtölj-produkter som håller hög kvalitet.

vidaxl

vidaXL har faktiskt ett väldigt stort utbud av liggfåtöljer och vi har inte kunnat hitta någon annan som har detta utbud.

Besök vidaXL

furniturebox

FurnitureBox säljer en produkt som heter Sundby som har slitstarkt konstlädermaterial och som är väldigt snygg med modern design.

Besök FurnitureBox

trendrum

Trendrum har också bara en typ av liggfåtölj men de säljer en väldigt snygg modell från David med en mycket stilren design.

Besök Trendrum

Köpråd

  • Kolla över så du verkligen har plats till en liggfåtölj då de tar ganska så stor plats och det är inte alla hem de passar in och de kräver ganska så mycket plats för att de ska passa in. Har du flera stora öppna ytor kan det bli riktigt snyggt och då blir även möbeln extra användbar.
  • Kolla efter erbjudanden på liggfåtöljer för många gånger kör dessa butiker reor av något slag och det är inte alls ovanligt att kunna hitta produkter som när nedsatta med 20-30%.
  • Har du möjlighet så försök välja liggfåtöljer med konstläder eller vanligt skinn, det är både skönare och håller mycket bättre. De är även inte heller speciellt känsliga emot fläckar och finns det barn i bilden som kommer använda möbeln så är det skinn eller konstläder alla dagar i veckan.
  • Var inte rädd för att placera liggfåtöljen på ett ställe där den syns mycket i hemmet. Det är en liggmöbel som drar många blickar och alla vill oftast provligga denna häftiga möbel.